Begin je eigen onder water avontuur

Mierenfamilie XL met 25-30 werksters
14.99

Mierenfamilie XL met 25-30 werksters

€ 14,99

Mierenfamilie, maat XL, met 25 tot 30 werksters voor gebruik in de grotere Mierenboerderijen. Ook grotere aantallen op aanvraag mogelijk!

- +

Mierenfamilie XL


Harde werksters

Deze werkstermieren komen uit Spanje en zijn elke periode van het jaar actief. Daarmee zijn ze heel geschikt voor gel mierenboerderijen. Deze mierenfamilie met 25 tot 30 werksters is speciaal bedoeld voor onze gel mierenboerderijen (Ant's Kingdom en Antquarium).


Andere gelproducten

LET OP: producten van andere aanbieders blijken niet of slecht te werken. De mieren accepteren deze gel meestal niet. Aanschaf van onze mieren is bij deze producten op eigen risico. De producten uit onze webwinkel zijn allemaal geschikt, daar geven we garantie op.


Verzending, verpakking en bewaren

Je ontvangt de mieren in een buisje en we hebben een digitale handleiding met informatie over onder andere de plaatsing van de mieren. Hoe oud de mieren precies zijn en hoe lang ze leven in de gel is niet op voorhand te zeggen. Dit is namelijk van veel factoren afhankelijk. Gemiddeld leven ze hierin een paar maanden tot langer dan een half jaar. 

Bij aanschaf van alleen een mierenfamilie verzenden wij per brievenbusdoos (brievenbusdoos). De mierenfamilie kan vervolgens nog tot een week bewaard blijven. We adviseren wel de mieren zo snel mogelijk te plaatsen (ivm kans op uitdroging). Neem voor langere bewaartips contact met ons op.


Garantie en service

We geven garantie dat de mieren graven in de producten die we aanbieden. Doen ze dat niet of gaan ze binnen twee weken allemaal dood (bij goede verzorging/installatie), dan zorgen wij voor gratis vervanging.


Zoek je een handleiding? Kijk dan hierboven onder de tab 'Product bijlagen'.

Product vragen
Breiden de mieren zich ook uit? Of moeten we elke keer nieuwe mieren bestellen?

Bedankt voor je vraag. Dit product is een mierenfamilie zonder koningin en broed, speciaal voor de mierenboerderijen met gel bedoeld. Het is dus niet mogelijk dat deze mieren zich uitbreiden, dat gebeurt alleen bij een kolonie, dus met koningin en broed. Deze kun je ook via de website bestellen, maar zijn niet geschikt om te houden in de gel mierenboerderij. Uitgebreide tips en informatie hierover vind je op de website. Zijn er nog vragen, stuur ons dan gerust een email!

Heb je gevonden wat je zocht??

Veilig shoppen bij ons!

Dat betekent...
 
SNELLE VERZENDING

Snelle verzending: Voor 16.30 besteld, elke maandag tot donderdag verzonden!

 
SPECIALISTEN & ADVIES

Specialisten op gebied van mieren en overige insecten, gratis advies

 
HOGE KWALITEIT PRODUCTEN

Onze producten zijn getest en van de hoogste kwaliteit

 

 
100% VEILIG SHOPPEN

Veilig winkelen door ons keurmerk & ssl-verbinding