Begin je eigen onder water avontuur

Mierenfamilie L met 15-20 werksters
11.99

Mierenfamilie L met 15-20 werksters

€ 11,99

Mierenfamilie, maat L, met 15 tot 20 werksters voor gebruik in de standaard en grotere Mierenboerderijen.

- +

Mierenfamilie L


Harde werksters

Deze werkstermieren komen uit Spanje en zijn elke periode van het jaar actief. Daarmee zijn ze heel geschikt voor gel mierenboerderijen. Deze mierenfamilie met 15 tot 20 werksters is speciaal bedoeld voor onze gel mierenboerderijen (Ant's Kingdom en Antquarium).


Andere gelproducten

LET OP: producten van andere aanbieders blijken niet of slecht te werken. De mieren accepteren deze gel meestal niet. Aanschaf van onze mieren is bij deze producten op eigen risico. De producten uit onze webwinkel zijn allemaal geschikt, daar geven we garantie op.


Verzending, verpakking en bewaren

Je ontvangt de mieren in een buisje en we hebben een digitale handleiding met informatie over onder andere de plaatsing van de mieren. Hoe oud de mieren precies zijn en hoe lang ze leven in de gel is niet op voorhand te zeggen. Dit is namelijk van veel factoren afhankelijk. Gemiddeld leven ze hierin een paar maanden tot langer dan een half jaar. 

Bij aanschaf van alleen een mierenfamilie verzenden wij per brievenbusdoos (brievenbusdoos). De mierenfamilie kan vervolgens nog tot een week bewaard blijven. We adviseren wel de mieren zo snel mogelijk te plaatsen (ivm kans op uitdroging). Neem voor langere bewaartips contact met ons op.Garantie en service

We geven garantie dat de mieren graven in de producten die we aanbieden. Doen ze dat niet of gaan ze binnen twee weken allemaal dood (bij goede verzorging/installatie), dan zorgen wij voor gratis vervanging.


Zoek je een handleiding? Kijk dan hierboven onder de tab 'Product bijlagen'.

 

Product vragen
Ha beste mensen, Is het mogelijk om een nieuwe mierenfamilie te plaatsten bij een mierenfamilie die al eerder is gekocht? Of gaan ze elkaar dan aanvallen? Ben benieuwd! Hoor het graag! Hartelijk dank alvast. Groet, Arion

Bedankt voor je interesse en vraag. Helaas is dat niet mogelijk, ze gaan dan met elkaar in gevecht.

Heb je gevonden wat je zocht??

Veilig shoppen bij ons!

Dat betekent...
 
SNELLE VERZENDING

Snelle verzending: Voor 16.30 besteld, elke maandag tot donderdag verzonden!

 
SPECIALISTEN & ADVIES

Specialisten op gebied van mieren en overige insecten, gratis advies

 
HOGE KWALITEIT PRODUCTEN

Onze producten zijn getest en van de hoogste kwaliteit

 

 
100% VEILIG SHOPPEN

Veilig winkelen door ons keurmerk & ssl-verbinding