Begin je eigen onderwater avontuur

Antcoins

WAT ZIJN ANTCOINS?

Antcoins zijn spaarpunten die je op onze website krijgt als je Mierenboer bent. Antcoins vertegenwoordigen dus een extra waarde. 

HOE WERKT HET

Je spaart op verschillende manieren Antcoins. Door het aanmaken van een account, het aanschaffen van producten en bijvoorbeeld het delen op social media. Met Antcoins doe je mee aan speciale acties, spaar je voor korting en speciale producten.

HOE WORD JE MIERENBOER?

Dat is heel eenvoudig, door het aanmaken van een account hoor je erbij en kun je Antcoins sparen! Meld je hier direct aan, het is helemaal gratis en verplicht je tot niets. Het is natuurlijk wel handig dat je ook mieren hebt... ;-)

WAT HEB IK ER AAN?

Door Mierenboer te worden krijg je bij ons een speciaal plekje en gaan we een stap verder. Maak een account aan en krijg direct 20 Antcoins cadeau. Spaar voor speciale producten die alleen als Mierenboer met Antcoins hieronder te verkrijgen zijn of gebruik je Antcoins voor korting. Lees hieronder meer over onze MPK actie!

Welkom als nieuwe Mierenboer, join the club! Alleen als Mierenboer krijg je een gratis MPK ter waarde van € 15,00. Je verzilvert deze binnen drie maanden na je aankoop tijdens een open dag of via email. Op basis van je set-up en de ontwikkeling van je mierenkolonie geven we een gratis digitaal rapport met adviezen en je ontvangt een gratis set voeding.
Filteren
Filter by Prijs
Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren